BEST OF BUDGET #9

AFTER SUN


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


(gifted) hydrating mist ORIGINS (gifted) soothing cream KLAIRS

Et par af mine goto after sun favoritter på beauty hylden lige i øjeblikket er Origins, Ginzing Energy-Boosting Treatment Lotion Mist og Klaris, Rich Moist Soothing Cream. Selvom jeg syntes jeg passer på i solen og beskytter mit ansigt med SPF og en solhat, så kræver huden lidt ekstra pleje og fugt i disse måneder.

Origins, Ginzing Energy-Boosting Treatment Lotion Mist

Den opfriskende lotion mist fra Origins giver øjeblikkeligt huden et boost af ny energi og tilføjer fugt til en tør og træt hud. Jeg bruger misten om morgenen efter jeg har renset huden, i løbet af dagen som et forfriskende energi-boost og om aftnen efter rens. Formen skulle gøre hudens struktur mere jævn på bare 2 uger, hvilket jeg må indrømme at jeg ikke har bemærket, men misten har en beroligende effekt på min hud og tilfører masser af fugt – og så duftender den helt fantastisk af citrus/mandarin, som en frisk læskende lemonade til huden morgen, middag og aften.

Klaris, Rich Moist Soothing Cream

Fugtighedscremen fra Klairs er specielt formuleret til følsom hud. Cremen er bl.a. beriget med jojoba olie og ceramider, som styrker hudens beskyttende barriere, afhjælper tør og irriteret hud, samtidigt med at den hjælper til at genopbygge huden. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er stor fan af produkterne fra det Sydkoreanske kult band Klairs, som jeg bl.a. også har skrevet lidt mere om her.

Læs også: Nude Summer Glow

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #9