AFTER SUN

CASTELL SON CLARET, MALLORCA, THE BALLERIC ISLANDS


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Mallorca har længe været på min bucket list. På trods af at jeg har været en del forskellige steder i Spanien, bl.a. Granada, Marbella, Barcelona, Sitges mf., så har jeg aldrig besøgt den smukke Baleariske ø Mallorca. Personligt havde jeg ikke noget imod at fortsætte sommerferien på det fantastiske Castell Son Claret nær Calvía Mallorca.

Læs også: Amangiri, Canyon Point, Utah

I 2013 blev det gamle slot Castell Son Claret restaureret og omdannet til luksus hotel bestående af deluxe værelser, tårn- og pool suiter samt villaer. Slottet ligger ved foden af bjerget Puig de Galatzó, i hjertet af Tramuntana bjergene, Serra de Tramuntana, som er erklæret Verdensarv af Unesco. Med udgangspunkt i en imponerende og uspoleret natur, som er helt unik, indbyder omgivelserne til både hiking, klatring, kanoture, hule dykning og meget mere – foruden afslapning på hotellets område, som bl.a. byder på pools, spa og små hyggelige kroge ideelle til formålet.

På Castell Son Claret findes der to restauranter. Zaranda er den eneste to-stjernede Michelin restaurant på de Baleariske øer, og byder på eksklusive gastronomiske oplevelser på højeste niveau. Ved hjælp af friske, lokale ingredienser samt krydderier, der ofte kommer fra Castells egen urtehave eller det lokale marked, tryller Fernando P. Arellano og hans team ekstraordinære kulinariske kompositioner frem til gæsterne i restauranten, der er dekoreret med lokale kunstværker og håndværk. Hotellets anden restaurant Olivera supplerer Zaranda, med den ideelle middelhavs-a la carte-menu med et unikt og moderne touch, serveret i eksklusivt service fremstillet af professionelle mallorcanske pottemagere. Fra solopgang til solnedgang tilbyder Olivera afslappet spisning med magisk udsigt til dalen og de majestætiske bjerge i Tramuntana-bjergene.

På Castell Son Claret finder man desuden det udendørs og indendørs spa, Bellesa de Claret. Det luksuriøse spa tilbyder en altomfattende afslapningsoplevelse i harmoni med den betagende natur og sanserne. Wellness-konceptet i Bellesa de Claret er baseret på ideen om omfattende afslapning ved at genoprette indre balance, som bl.a. indebærer massage, ansigtsbehandlinger og hammam.

Castell Son Claret er en del af den prestigefyldte organisation, The Leading Hotels of the World, der repræsenterer en af de største samlinger af luksushoteller i verden. Ejendommen tilbyder 38 rummelige værelser og suiter, hvoraf nogle har eksklusive private pools, et spa med indendørs pool, maurisk hammam og behandlingsrum, en bar (det tidligere kapel), den to-stjernede Michelin restaurant Zaranda samt Olivera, en stor udendørs swimmingpool omgivet af Serra de Tramuntana og et lille bibliotek.

Læs mere eller book et ophold på Castell Son Claret her.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFTER SUN