CASTELL SON CLARET, MALLORCA, THE BALLERIC ISLANDS

SLIP DRESS & A YELLOW SUN HAT


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


dress MUNTHE (SALE) bag PRADA slides LOEWE sunglasses LE SPECS hat ROSS

Et outfit fra Grækenland, hvor jeg endte med kun at bruge halvdelen af det tøj jeg havde pakket. Det var simpelthen alt for varmt til langærmede kjoler og t-shirts, så dagene blev primært spenderet i slip-dresses og badetøj. Slip-kjolen fra Munthe, som jeg også har i sort, er fra sidste sommer og er næsten uden undtagelse altid er med mig i kufferten når jeg rejser da den intet vejer eller fylder og både kan bruges dag og aften. Kjolen er desuden lige kommet i en ny leopard version på denne sæson.

Læs også: Hot Town, Summer In The City (& A New Hair Cut)

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASTELL SON CLARET, MALLORCA, THE BALLERIC ISLANDS