HIGH STREET FINDS & A SUMMER DISCOUNT CODE

15 THINGS I DID THIS WEEK… #10


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


tv PHILIPS bench BROSTE COPENHAGEN chair BROSTE COPENHAGEN (SALE) slides LOEWE bag STAUD

Endnu en sommeruge er gået, som mest af alt har båret præg af sommerferie. Jeg har holdt ferie, men også hygget mig med et projekt, som jeg fortæller mere om i morgen. Indtil da et lille tilbageblik på ugen der gik, som bl.a. bød på en hel del træning, en ny frokost favorit, nye serie besættelser, gode budget fund og lidt til. Uge 30 var ugen hvor jeg…

Læs også: 15 Things I Did This Week… #9

 1. Var tilbage i Sporting Health Club efter 2 ugers ferie.
 2. Gik i gang med en lille mini boot camp, hvor jeg trænede hver dag i (over) en uge og gik minimum 12.000 skridt hver dag!
 3. Bestilte frokost fra Plant Power FoodFælledvej via Wolt. Salaterne er helt vildt gode og er blevet en ny frokost favorit. Jeg forstår hvordan en halv avocado kan koste 48 kr.? Den må være noget helt særligt. Rabatkoden: WEAREMAD giver desuden stadig 50 kr. rabat på din første ordre.
 4. Besøgte Cisterne i Søndermarken for første gang. Jeppe Hein’s udstilling The Only Way Out er  virkelig noget helt særligt og meget anbefalesværdig. Desuden er de gamle underjordiske vandreservoirer et køligt afbræk fra i varmen.
 5. Endelig fik set sæson 2 af The Handmaid’s Tale færdig!
 6. Genfandt glæden ved flow-TV da jeg opdagede, at TV2 Zulu sender Beverly Hills 902010 hver morgen kl 7!
 7. Fandt ud af at jeg også bare kan se det on demand…
 8. Begyndte på HBO’s nye serie Sharp Objects, som fangede min interesse få minutter inde i første afsnit. Hvis du ikke allerede er gået i gang, så se den! Den er dog ikke for sarte sjæle.
 9. Var alene hjemme en hel uge. Hvilket måske forklarer mængden af serier jeg har set…
 10. Færdiggjorde bogen Homesick For Another World af Ottessa Mosfegh, der til forskel fra romanen Eileen af samme forfatter, som jeg læste tidligere på året, viste sig at være 14 små uafhænige historier. Perfekt til ferielæsningen, men jeg kunne have savnet lidt mere fordybelse i persongalleriet, som Mosfegh netop gør så godt i Eileen. Det er som om, at hver af de 14 små historier har potientiale til at blive hele romaner…
 11. Klikkede de lyserøde Havaianas hjem, som jeg delte i forrige søndags budget fund.
 12. Delte en god rabatkode til Gina Tricot, hvor jeg fandt lidt flere budgetfavoritter.
 13. Fik det sidste på plads i forbindelse med min kærestes fødselsdag i september. Traditionen tro er destinationen en overraskelse frem til afrejse, men jeg tør godt at sige at denne gang bliver noget helt særligt…
 14. Foretog en stor oprydning i min garderobe ved hjælp af min gamle detox liste og er dermed klar til Tradono Market d. 12. august på Israels Plads.
 15. Forelskede mig i nogle af alle de nye varer der lander netop nu. Bl.a. disse cool mørkeblå flared bukser fra FWSS og denne fine blomstrede badedragt fra Stine Goya.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGH STREET FINDS & A SUMMER DISCOUNT CODE