15 THINGS I DID THIS WEEK... #10

C’EST ROCHELLE – MY NEW BRAND IS ONLINE!


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Endelig kan jeg løfte sløret for det projekt jeg har arbejdet på de sidste måneder. Nemlig mit nye brand ROCHELLE. Det har været en lang rejse fra idé til det endelig resultat, som nu endelig er en realitet.  Konceptet er en “holiday/souvenir shop” med et nøje kurateret udvalg af items inspireret af mine rejser. Sæsonerne er tænkt i mini-kollektioner, hvor der kun findes et begrænset antal af styles. Der vil dog løbende tilføjet nyheder, som sæsonen skrider frem. HS18 kollektionen byder på et lille udvalg af feriestykker og accessories der reflekterer essensen af summer, havet, varme sommernætter og uforglemmelige ferieminder med en afslappet tilgang til stil.

Lancerigen på Instagram igår var overvældende. Jeg havde ikke regnet med at ROCHELLE ville blive taget så godt imod og at nogle af produkterne allerede ville blive udsolgt første dag. Til de der har spurgt på udsolgte items er der her en lille status over hvilke styles der kommer igen:

KAUDI Seashell Choker UDSOLGT (kommer igen i begge farver)

ARENELLA Tortoise Necklace NÆSTEN UDSOLG (kommer ikke igen)

BOLA Big Chunky Hoops NÆSTEN UDSOLG (kommer igen)

LA PLAGE Small Chunky Hoops NÆSTEN UDSOLG (kommer igen)

LA ROCHELLE Seashell Hoop PÅ LAGER (kommer igen)

LA CHONCHA Necklace NÆSTEN UDSOLGT (kommer igen)

SIRACUSA Necklace NÆSTEN UDSOLGT (kommer igen)

ORTIGIA Big Conch Hoop NÆSTEN UDSOLGT (kommer igen)

LA BOLSA Tote NÆSTEN UDSOLGT (kommer ikke igen)

De fleste produkter er lavet af naturlige materialer, samlet og færdiggjort i hånden, og mange styles er derfor one of a kind. Når man vælger at lave alt selv fra web shop til billeder, visuel idenditet, produktion af produkter samt sourcing, logistik, strategi og økonomi – så tager ting tid og der følger en hel del overvejelser og bekymringer med. Nu er ROCHELLE heldigvis endelig online og jeg glæder mig til, at arbejde med brandet fremover og håber I vil tage godt imod det. Jeg kan allerede nu afsløre at der er spændende ting på tegnebrættet og at drømmen er at udvikle kollektionerne til, at indeholder mere end blot smykker og accessories …

SHOP ROCHELLE

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 THINGS I DID THIS WEEK... #10