C'EST ROCHELLE - MY NEW BRAND IS ONLINE!

INTERIOR DREAMS & -20% DISCOUNT ON MOODINGS.COM


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


curtains ELLOS chair &TRADITION lamp ISAMU NOGUCHI side table &TRADITION wall hook AYTM vase BROSTE COPENHAGEN chaise lounge BROSTE COPENHAGEN

Selvom der er er et helt år til min kæreste og jeg skal overtage min svigerfars lejlighed, så er jeg allerede begyndt om drømme om hvordan vores nye hjem skal indrettes. Vi får en del flere kvadratmeter at slå os løs på, hvilket bl.a. indebærer et kombineret walk-in closet/kontor til mig (okay, det er der stadig delte meninger om), hvor jeg drømmer om at den smukke chaise lounge fra Broste Copenhagen kan fungere, som en ekstra soveplads til en overnattende gæst. Derudover drømmer jeg om den smukke (!) Lille Petra stol fra &Tradition og en rispapirlampe fra Isamu Noguchi, som begge ville passe perfekt til vores grønne sofa i stuen, der til forskel fra nu får god plads til at stå midt i stuen i stedet for at ad væggen.

Rabatkoden: SOCIETYB20 giver desuden -20% på alt hos Mooding.com fra 1. – 3. august  (gælder ikke Oliver Furniture, Sebra, By Lassen og Muuto).

Læs også: Tekla Fabrics Bed Linen

FOLLOW ON INSTAGRAM

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

C'EST ROCHELLE - MY NEW BRAND IS ONLINE!