BEST OF BUDGET #10

NOT NOT WEARING LEGGINGS AS PANTS …


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


blazer LEVETE ROOM (SALE) top MANGO (SIMILAR) leggings PIECES bag STAUD watch LONGINES big seashell earring ROCHELLE chunky hoops ROCHELLE gold shell necklace ROCHELLE shell necklace ROCHELLE slides LOEWE

Som jeg skrev igår, så har jeg købt et par cykelshorts, eller 3/4 leggings om man vil. Min kæreste hader dem, men jeg syntes de er cool. Også selvom de måske går mod mit princip om, at leggings ikke er bukser… I onsdags stylede jeg dem en blazer i hør og slides fra Loewe, men tænker at jeg helt sikkert også kommer til at bruge dem i kombination med en lys sweatshirt og et par Yung-1 sneakers fra Adidas.

Læs også: Slip Dress & A Yellow Sun Hat

 

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #10