PEACE, LOVE & SEA SHELLS

JUST ORDERED


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


vintage Fendi bag via VESTIAIRE COLLECTIVE

Et besøg på Vestiaire Collective ender, for mit vedkommede, oftes med et køb – hvorfor jeg som regel forsøger at begrænse mine besøg. Efter at have fundet items til dette indlæg, blev forelsket i en lidt større vintage taske fra Fendi. Nemlig ovenstående, som jeg endte med at byde lidt ned i pris og vandt. Som jeg skrev i mandags, så har jeg allerede tasken i en mindre version og en pung, for at det ikke skal være løgn, men hvorom alting er så følte jeg at ovenstående også skulle tilføjes til samlingen. Det er nemlig rigtig gode chancer for at finde flotte vintage tasker til overkommelige priser på Vestiaire Collective. Jeg har bl.a. fundet 5 gode alternativer til ovenstående her, herher, her, og her.

Læs også: Peace, Love & Seashells 

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEACE, LOVE & SEA SHELLS