THE LAKE & BLUE INTERIOR NOTES

15 THINGS I DID THIS WEEK… #11


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


t-shirt HOSBJERG hoops ROCHELLE necklace ROCHELLE

Selvom ugen mest af alt har været præget af Copenhagen Fashion Week, så bød ugen også på bl.a. et par nye (og gamle) restaurant favoritter, lidt webshopping, et gensyn med en god serie, nye interiørdrømme og lidt til. Uge 32 var ugen hvor jeg…

Læs også: 15 Tings I Did This Week… #10

 1. Afsluttede mit personlige træningsforløb hos SHC, med den hårdeste træning til dato. Hvilket gjorde at jeg ikke trænede resten af ugen. Vi fortsætter muligvis forløbet efter sommeren…
 2. Fortsat blev overvældet over modtagelsen og al den positive respons på mit brand Rochelle. Flere af de udsolgte styles er desuden på lager igen på webshoppen.
 3. Besøgte Glossiers pop-up i København i forbindelse at make-up brandet endelig har åbnet op for shipping til Danmark!
 4. Tilføjede en ny glow favorit til min skønhedsrutine: Glow Mist fra Pixi. Jeg bruger den både som hudpleje morgen og aften, samt over min make-up inden jeg skal ud af døren for en smuk dewy glød. Den er genial! Tror jeg bliver nødt til at prøve Overnight Glow serummet også.
 5. Forelskede mig i en hel masse SS19 styles efter at have fået en forsmag på bl.a. Stine Goya, Ganni og Munthe under modeugen. En af favoritterne lige nu er dog dette print fra Stine Goya, som en hel del af gæsterne også have på til showet.
 6. Spiste sen morgenmad på Apollo med Stella Nova iført den denne smukke kaleidoskop kjole.
 7. Bestilte (igen) is fra Nicecream via Wolt. Favoritkombinationen er lige nu Naughty Banana, Sneaky Bizz og Minty med en knust cookie på toppen… Rabatkoden WEAREMAD giver stadig 50 kr i rabat på den på første ordre til de lækkersultne.
 8. Spiste frokost på den nyåbnede BarPasta med de gule borde i Vedbækgade og fik den lækreste pasta jeg længe har smagt. Helt klart en ny favorit!
 9. Klikkede endnu en logo-taske hjem fra Vestiaire Collective og så mig efterfølgende også varm på denne brune nylontaske fra Prada
 10. Forelskede mig i disse solbriller fra Max Mara, der nok ryger i kurven senere i dag sammen med disse sneakers, som jeg endelig har klikket hjem efter at have kikket på dem længe.
 11. Spiste middag på Antidote, som er en af mine absolut favoritter på Nørrebro. Servicen er ekstraordinær god, det lokale menukort yderst velsmagende og de særligt udvalgte vine dejligt naturlige.
 12. Nød at ligge og lytte til regnen et par aftener…
 13. Kom godt igang med M Train af Patti Smith. Især rejsebeskrivelserne er en fornøjelse at læse.
 14. Genså Ozark, fordi den fortjente et gensyn, og fulgte serien op med den socialrealistiske dokumentar Meth Storm fra samme område, der giver et dybt foruroligende indblik i hvordan nogle starter i USA er kæmper med ekstrem fattigdom, misbrug og en eskalerende narkotikahandel.
 15. Havde fokus på boligindretning og drømte om blå nuancer til vores nye lejlighed, som allerede nu bliver en realitet med, ikke lejligheden, men det smukke tæppe fra Broste Copenhagen.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE LAKE & BLUE INTERIOR NOTES