AN AEGEAN ESCAPE: THE ISLAND OF SIFNOS, CYCLADES

FLASHTREK


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


skirt GANNI knit GANNI bracelet ROCHELLE sunglasses MAX MARA boots GUCCI bag ARKET

Gucci’s nye Flashtrek støvler er et godt eksempel på den trek tendens, som har været under opsejling et stykke tid og for alvor rammer denne sæson i form af outdoor inspirerede styles kombineret med feminine nederdele og chunky strik. Jeg ville ikke havde noget imod at tilføje Gucci’s fortolkning af tendensen til min efterårsgarderobe, men mere budgetvenlige bud, eller et par rigtige trek støvler, ville også kunne gøre det. Ganni har eksempelvis trek støvler både på denne sæson og nogle endu mere udprægede på den kommende SS19 kollektion. Jeg ville style støvlernede a la ovenstående med en wrap nederdel eller maxi-kjole og en chunky strik eller boxy blazer tilsat en cool nylon taske.

Læs også: Peace, Love & Seashells

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AN AEGEAN ESCAPE: THE ISLAND OF SIFNOS, CYCLADES