CHECKED STAPLE TRENCH & MATCHING "CLOUD WHITE"

ROCHELLE STYLES RE-STOCKED!


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Efter en forrygende start er næsten alle styles nu igen tilbage på lager hos ROCHELLE – og de få styles der stadig er udsolgt, kommer på lager igen inden længe! Det har på alle måder været en overvældende modtagelse, som jeg stadig prøver at følge med og som på kort tid har åbnet nye døre og stor bekræftigelse. Da idéen til ROCHELLE opstod tilbage i foråret og jeg begyndte at arbejdet på brandet, var jeg stadig ikke helt sikkert på om jeg overhovedet ville lancere. Nu hvor jeg er ude på den anden side af opstartsfasen er jeg dog glad for, at jeg ofrede tiden og troede på projektet. Næste skridt er at arbejde videre på den nye kollektion, som bliver lanceret senere på året.

Læs også: C’est ROCHELLE – My New Brand Is Online!

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHECKED STAPLE TRENCH & MATCHING "CLOUD WHITE"