ROCHELLE STYLES RE-STOCKED!

HOME OFFICE: NEW WORK TABLE


ANNONCE FOR TABLELAB


Vores hjem er i evig forandring og, som jeg har skrevet et par gange, så fylder den snarlige flytning mere og mere i mine valg i forhold tilretningen. Vi (mest mig) er derfor ved at rydde ud og finde ud af hvilket møbler vi skal have med og hvilke der skal sælges videre ift. til indretningen af den nye lejlighed. Vi befinder os indretningmæssigt dermed i en slags limbo, hvor intet helt er som det skal være. Derfor har vores seneste tilføjelse til indretningen, det orange arbejdsbord fra TABLELAB, også blot fået en midlertidig plads. Ikke desto mindre er jeg vild med den orange farve og kan slet ikke vente til at skulle placere det i det nye kontor næste sommer.

Læs også: The Lake & Blue Interior Notes

Valget fladt på den orange laminat bordplade med sort kant og matchende pulverlakerede stålben med mat struktur lak. Bordpladen er lavet af en gennemfarvet sort MDF plade med en vinkelbearbejdet synlig kant, der er mat lakeret for maksimal holdbarhed og en praktisk overflade. Bordet kommer til at fungere som arbejdsbord i vores nye lejlighed, hvor vi får et ekstra rum der skal indrettes til kontor/gæsteværelse. Jeg var også ret vild med den grønne laminatplade med den synlige massive birketræskant, men eftersom vi allerede har en del grønt i indretningen gik jeg i stedet efter den orange.

Bordpladen kan desuden forlænges 40 cm i hver enden med tillægspladerne. Det tog mig ikke mere end 10 minutter fra levering til, at jeg havde samlet bordet og det stod klar i stuen.

OM TABLELAB

TABLELAB er en moderne fortolkning af den klassiske skandinaviske designtradition. Det danske møbelhus leverer enkle designkomponenter af tidens materialer og farver, som kan sammensættes i en stilren kombination efter egne præferencer og behov til det individuelle hjem. Med omgående levering og en ambitionen om hurtig og engageret service, ønsker TABLELAB at følge kunden komfortabelt igennem en inspirerende oplevelse.

I butikken i Egå udenfor Aarhus kan produkterne opleves og kombineres på kryds og tværs, og der er rig mulighed for at samle inspiration og blive rådført at det engagerede team, før den endelige beslutning kan tages hjemme fra stuen.

  • Hos TABLELAB er det er muligt at customize sit eget bord efter stil og behov.
  • Hurtig levering (dag til dag)
  • Der er mulighed for at købe plader og ben/bukke seperat samt forlænger plader – mulighederne er mange og TABLELAB tilbyder rigtig gode løsninger.
  • Showroom i Egå nær Aarhus, hvor der er mulighed for at se og føle bordplader og ben før man køber.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROCHELLE STYLES RE-STOCKED!