HOME OFFICE: NEW WORK TABLE

BEST OF BUDGET #13


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


knit & OTHER STORIES earrings ASOS leather pumps H&M top GINA TRICOT (SIMILAR) pants ARKET bag VINTAGE FENDI

Mandagens budgetfund – et par dage forsinket. Som jeg skrev forrige søndag, så endte jeg med at klikke denne sorte strik hjem efter et af de tidligere best of budget indlæg. Og jeg har faktisk næsten haft den på lige siden den ankom med posten. Nu er strikken også kommet i brun og jeg kan ikke lade være med at tænke, at den ville være perfekt til min efterårsgarderobe i kombination med et par cropped beige bukser, gyldnede accessories og min nye vintage taske fra Fendi.

Læs også: Best Of Budget #12

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME OFFICE: NEW WORK TABLE