TRAVEL EASY

8 THINGS I WANT TO DO IN SEPTEMBER…

 


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat HOSBJERG choker ROCHELLE sweatshirt H&M skirt WEEKDAY

Selvom efteråret har meldt sin ankomst, virker det alligevel som om sommeren holder fast lidt endnu. Jeg bliver altid ramt af en form for melankoli i denne tid. En melankoli over at sommeren definitivt er slut og erkendelsen om en lang vinter forude, inden vi igen går mod lysere tider. Så selvom efteråret er smukt, og garderobemæssigt helt genialt, så er det også den sæson jeg bryder mig mindst om. Det sagt bliver de kommende 4 måneder også både travle og spændende, efter en lang sommerferie på lavt blus. I september vil jeg…

Læs også: 8 Things I Want To Do In August…

  1. Fejre min kærestes fødselsdag! Jeg har traditionen tro arrangeret en lille weekend getaway og booket flybilletter til en hemmelig destination, som i år bliver helt særlig…
  2. Igang med månedens bog. Jeg har ikke helt besluttet hvilken jeg skal læse endnu? Men Play it as it Lays af Joan Didion ligger på mit sengebrod og venter, så den ville være oplagt.
  3. Spendere en weekend i Sverige og se sæsonen skifte.
  4. Komme ind i en god trænings- og kostrytme igen. Foruden mine daglige skridt har jeg nemlig glemt alt om træning og tallerkenmodel de seneste uger, så det seneste afsnit af Busigirl med Lotte Arndal var en kærlig reminder og god motivationstale.
  5. Starte på et nyt og spændende mindfullness forløb for selvstændige erhvervskvinder hos Sisse Find Nielsen, som jeg fortæller mere om senere på måneden.
  6. Sælge ud af min utømmelige garderobe til Tradono’s Luxury Market d. 16. septemper i Store Kannikestræde.
  7. Finde den perfekte overgangsjakke til efteråret. Spørgsmålet er blot hvilken? Jeg har nemlig allerede fundet alt for mange gode bud her, her, herher og her. Det kunne være at jeg skulle dedikeret et indlæg til overgangsjakker i september?
  8. Se en film i biografen. Gerne i forlængelse af en middag på Omar, som jeg ikke nåede i august. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst var i biografen, men det har sandsynligvis været for at se Star Wars eller Blade runner 2049? Så den nye The Predator ville selv klart være et god bud for en sci-fi fan som jeg, selvom jeg har en anelse om at den ikke er særlig god. 

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRAVEL EASY