8 THINGS I WANT TO DO IN SEPTEMBER...

BEST OF BUDGET #14


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat H&M bucket hat ARKET necklace WEEKDAY jeans ARKET knit H&M sneakers CONVERSE

Ugens budgetfund byder blandt andet på et par nye efterårsfavoritter, som jeg bestemt ikke ville have noget imod at tilføje til garderoben. Jeg har en ting for overtøj og jeg syntes de forskellige high street brands er rigtig godt med denne sæson. Senest har jeg forelsket mig i denne raglan coat fra Monki og en smuk mosgrøn uldfrakke fra H&M – begge gerne tilsat en blød strik, jeans og sneakers.

Læs også: Best Of Budget #13

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

  • Jeg købte i weekenden den strik i H&M og er allerede så glad for den. Er sikker på at den vil blive brugt flittigt de næste par måneder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 THINGS I WANT TO DO IN SEPTEMBER...