BEST OF BUDGET #14

VINTAGE LOVE: BROWN DRESS & FENDI BAGUETTE BAG


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


dress VINTAGE (SIMILAR) jacket WEEKDAY earrings ROCHELLE bag FENDI (SIMILAR) anklet ROCHELLE sneakers ADIDAS

At jagte vintage har været en af mine yndlingsbeskæftigelser siden 90’erne og selvom kunsten kan være svær, så lykkedes det mig alligevel ofte at gøre nogle rigtig gode fund. Senest på loppemarked i Stefangade sidste weekend, hvor jeg bl.a. fandt et par cool printede vintage t-shirts, en fin lille lyserød mundblæst glasskål og en par næsten ubrugte Manolo Blahnik sling-backs i satin til en slik – som jeg dog desværre måtte lade stå, da de var lige i det mindste. Den brune kjole er endnu et vintagefund og det samme gælder tasken fra Fendi, som jeg har købt via Vestiaire Collective.

Læs også: New Go To Tweed Favourite

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #14