VINTAGE LOVE: BROWN DRESS & FENDI BAGUETTE BAG

BEAUTY PRODUCTS I’VE USED UP (LATE SUMMER)


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


I løbet af sommeren og sensommer har jeg gemt af nogle af de tomme produkter jeg har brugt op og, som fortjener en anbefaling inden de ryger til genanvendelse. Jeg elsker at teste nye produkter og det bliver derfor til en del produkter over en sommer. Hermed en lille samling af nogle af de produkter jeg har oplevet størst effekt ved, i særdeleshed har nydt at bruge, tilføjet til favoritlisten og/eller købt igen.

Læs også: & Other Stories LA Hair Care, Inspired by Los Angeles

MAKEUP

Glossier, Stretch Concealer

Min go to Stretch Concealer fra Glossier, som jeg har brugt hver dag siden jeg købte den (i marts 2017!) og selvfølgelig allerede har klikket en ny hjem af igen på Glossiers webshop.

Klairs, Illuminating Supple Blemish Cream 

Produkt modtaget til test

Syd-koreas bedst sælgende BB-cream, som i virkeligheden ikke rigtig er en BB-cream og jeg har skrevet om tidligere her, er en absolut favorit indenfor kategorien og et must i min hverdagsrutine. Cremen har en fantastisk naturlig dækkeevne og jeg bruger den hver dag i kombination med min Stretch Concealer fra Glossier.

FACE

La Mer, The Cleansing Micellar Water

Produkt modtaget til test

Min guilty pleasure når det kommer til micellar vand er The Cleansing Micellar Water fra La Mer. Den lækre formel er yderst effektiv til, at fjerne makeup og efterlader huden rent og gennemfugtet. Hvis man gerne vil spare lidt på sine dyrere toners, micellar vand eller andre letflydende produkter, kan jeg desuden virkelig anbefale Klairs Toner Mate 2 In 1 Cotton Pad. Især “sponge” puderne, som mest af alt minder om meget tynde vampe samler produktet uden at absorbere det og dermed mindsker spild. Der er vitterligt en en verden til forskel sammelignet med almindelige bomuldsrondeller.

Herbivore, Rose Hibiscus Coconut Water Hydrating Face Mist

En ikke super potent facemist, som jeg indrømmet mest købte pga. emballagen og for at teste brandet. Ikke desto mindre har Rose Hibiscus Coconut Water Hydrating Face Mist været en forfriskende og fugtende behagelig del af min hverdagsrutine.

Comme Deux, Serum Booster Pink Drops

Produkt modtaget til test

De lyserøde serumdråber fra Comme Deux har efterhånden været et tilbagevendende og alsidigt produkt i min skønhedsrutine. Jeg bruger produktet at boste og preppe huden inden jeg påfører serum eller dagcreme og til at blande i min bb-creme eller foundation for at tilføre ekstra fugt.

The Ordinary.,Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

En lidt særlig, men yderst potent vitamin c maske, som er grynet i strukturen, ikke lugter særlig godt og føles en smule ubehagelig på huden. Den rene formel giver en sviende og stikkende fornemmelse ved påføring de første gange, indtil huden har vænnet sig til den høje dosis af c vitamin. Ikke desto mindre virker Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% fra The Ordinary. rynkereducerende og efterlader huden glødende frisk.

Estée Lauder, Daywear Advanced Anti-Oxidant Defense & UV Defense SPF 50

Produkt modtaget til test

En let men kraftfuld ansigts- og solbeskyttende creme, som tilføjer fugt og glød. Strukturen er let grynet og formlen svagt tintet når produktet kommer i kontakt med huden. Jeg har brugt Daywear Advanced Anti-Oxidant Defense & UV Defense SPF 50 fra Estée Lauder om morgenen som en prepping creme inden jeg har påført min bb-creme.

BODY

Origins, Incredible Spreadable Body Scrub Smoothing Ginger

Produkt modtaget til test

Jeg er stor fan af Origins produkter og bruger dem dagligt. Min absolut favorit lotion mist og night mask i blandt! Senest har jeg testet den velduftende body scrub med ingefær, som udover at skrubbe døde hudceller af kroppen også var ren aromaterapi i badet.

HAIR

Davines, NouNou Hair Mask

Produkt modtaget til test

Hårprodukterne fra Davines er højt placeret på min favoritliste og NouNou masken var den perfekte redning til mig skadede sommerhår. Den intensive genopbyggende hårkur giver dybdegående pleje og efterlader fyldigt og let. Hvilket er et succeskriterie for mit lange og tunge hår.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTAGE LOVE: BROWN DRESS & FENDI BAGUETTE BAG