COOL TRANSITION COATS FOR FALL

15 THINGS I DID THIS WEEK… #13


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


jacket MEOTINE dress STORM & MARIE bag PRADA earring ROCHELLE sunglasses VOGUE flip-flops HAVAIANAS

Imens sommeren er blevet til efterår har jeg bl.a. været på kanotur i Sverige, hørt en hel del podcasts, genset en af mine absolut seriefavoritter fra 90’erne, forelsket min i det blødeste cashmere sæt og lidt til. Hermed 15 highlights fra ugen der gik. I uge 36 har jeg…

Læs også: 15 Things I did This Week #12

 1. Været på kanotur i Sverige. Eller det vil sige at min kæreste og jeg padlede ud til en lille ø ikke langt fra min kærestes fars hus, hvor vi overnattede og padlede hjem igen efter vi havde spist morgenmad dagen efter.
 2. Samtidig haft min første outing med kano. Hvilket faldt i ret god smag, da kanoen bl.a. tillader at man kan have meget mere bagage med, som f.eks. god mad og vin, end hvis man f.eks. er på vandretur.
 3. Nået alle mine mange skridt pånær søndag, som til gengæld blev opvejet med en padletur.
 4. Hørt Simon Jul’s All Inclusive til søs fra ende til anden. Jeg elskede “sæson 1” og elsker fortsættelsen ombord på cruiseskibet Caribbean Princess om muligt endnu mere.
 5. Lavet en af mine efterårsfavoritretter, daal. Jeg bruger egentlig ikke nogen opskrift, fordi jeg efterhånden har lavet retten så mange gange. Den er dog stærk inspireret af den daal de serverer på GRØD med skyr, ristede mandler og cherrytomater på toppen.
 6. Bestilt tacos fra La Neta via Wolt igen igen igen. De smager alt for godt! Rabatkoden WEAREMAD giver desuden 50 DKK i rabat på din første ordre.
 7. Spist middag på den nye restaurant Alouette Islands Brygge i godt selskab med Esteé Lauder.
 8. Genset The X-files, ihvertfald de første par sæsoner, som en sød læser tippede mig om kunne findes på Viaplay.
 9. Været featured i en artikel på ELLE omkring ROCHELLE. Du kan læse mere og se den lille film der blev produceret i forbindelse med artiklen her.
 10. Fundet 4 cool overgangsfrakker, som jeg ikke havde noget imod at tilføje til garderoben.
 11. Delt ugens budgetfavoritter, der bl.a. bød på en blød stik og matchende ternet frakke.
 12. Forelsket mig i det blødeste cashmere sæt fra H&M her og her .
 13. Taget mine nye gule solbriller i brug, som kan ses på billeder over.
 14. Delt nogle af mine seneste skønhedsfavoritter jeg har brugt i løbet af de seneste par måneder.
 15. Søgt efter en god rejsedestination i november… Gerne Asien, USA eller Mexico, men hvor?

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COOL TRANSITION COATS FOR FALL