FLIP-FLIOP FALL, CHUNKY KNIT & HOUNDSTOOTH PANTS

TRADONO X TRENDSALES LUXURY MARKET (THIS WEEKEND!)


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


På søndag sælger jeg ud til efterårets første Tradono x Trendsales Special Edition Luxury Market, som denne gang udelukkende er et influencer market. Det vil derfor være muligt, at dykke ned i garderober tilhørende bl.a. Cathrine Urhammer, Trine Kjær, Josefine HJ, Amalie Fisher, Marie Hindkær, Freja Wever, Mie Kirstine, mine to søde kusiner Mathilde og Sophie samt mange (!) flere. Som noget helt nyt vil der desuden være en auktion, hvor særligt eftertragtede outfits og luxury items vil blive sat til salg. Blandt andet min Dionysus GG taske fra Gucci. Søndagens marked finder sted i Store Kannikestræde 19, 1169 København K fra 10-16. Det vil være mulighed, at få pre-access kl 9.30, hvis du er premium medlem. Læs mere her.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLIP-FLIOP FALL, CHUNKY KNIT & HOUNDSTOOTH PANTS