CHUNKY SWEATER WEATHER

BEST OF BUDGET #16


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat H&M bag NELLY sunglasses QUAY cashmere sweater H&M pants H&M sneakers ADIDAS

Ovenpå søndagens strabadser er der intet jeg har mere lyst til end, at iføre mig dette behaglige outfit i dag. Jeg har længe haft et godt øje til det bløde cashmere sæt fra H&M, som nok ender med at ryge i kurven. Og selvom det helt tunge overtøj, heldigvis, lader til at kunne blive hængende i garderoben lidt endnu, så havde jeg ikke noget imod at smide den grønne uldfrakke over skulderne når temperaturen falder. Den lille taske i imiteret kroko er desuden et godt budgetvenligt alternativ til sæsonens små håndtasker, som er på menuen hos flere af de store taskebrands denne sæson. Tasken findes også i en fin beige version her.

Læs også: Best Of Budget #15

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHUNKY SWEATER WEATHER