BEST OF BUDGET #16

MY 3 GO-TO PRODUCTS FROM GLOSSIER


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Da jeg pakkede min nye Stretch Concealer ud i morges, gik det op for mig at jeg har tre produkter fra Glossier som jeg rent faktisk bruger hver eneste dag. Produkter som jeg har købt igen og ville have svært ved at undvære i min daglige makeup rutine. Da Glossier begyndte at sende til Danmark tidligere på sommeren, er det jo en oplagt mulighed for at dele mine favoritter.

Læs også: Beauty Products I’ve Used Up (Late Summer)

Stretch Concealer

Min go-to concealer, Stretch Concealer, som jeg har brugt hver dag siden jeg købte den i New York tilbage i marts 2016 (og ikke 2017 som jeg har skrev i dette indlæg med Beauty Products I’ve Used Up (Late Summer)). Formlen fungerer fordi den ikke tørrer ud, blender perfekt ind i huden og kan bygges op efter behov – og så er produktet ekstremt drøjt i brug, så den holder længe!

Boy Brow

Endnu en af hverdagsfavoritterne er Boy Brow, som jeg købte da jeg var i Miami tidligere på året, før Glossier begyndte at sende til Danmark. Produktet er given volumen, bygger brynene op og er røget direkte ind som nr. 1 indenfor kategorien.

Haloscope

Endnu et produkt jeg købte da jeg var i Miami er Haloscope i farven Topaz. Den tintede highlighter/bronzer giver et fint dewy glow på kindbenene og næseryggen, og har været en af favoritterne siden jeg klikkede den hjem. Boy Brow og Haloscope fås desuden i en sampak til 230 DKK her.

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • Nicoline

  Hej :))

  Hvad tænker du egentlig om deres primer? Jeg læste en lidt negativt ladet anmeldelse af den, hvilket gjorde mig i tvivl, om man skulle købe lige præcis den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Nicoline
   Jeg er faktisk ikke til den. Den tilfører ikke nok fugt og gør ikke noget synligt godt for min hud 💁🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #16