MY 3 GO-TO PRODUCTS FROM GLOSSIER

FALL IN KNITWEAR, MINI-SKIRT & NEW SUEDE BOOTS


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


knit & OTHER STORIES bag STAUD sunglasses MAX MARA stockings BALENCIAGA (SALE) skirt MONKI boots & OTHER STORIES

Da jeg var forbi & Other Stories forleden faldt jeg over de smukkeste støvler i ruskind, som endte med at komme hjem. Jeg forestiller mig at style dem med lange vidde bukser, cropped jeans eller et mini-skirt kombineret med et chunky strik a la Clueless, blot i en lidt mere afdæmpet udgave. Støvlerne er klassiske og behagelig at have på og jeg er sikker på, at de kommer til at følge mig sæson efter sæson. Desuden er jeg ret forelsket i den nye boxy taske i imiteret krokodille fra Staud. Jeg har været vildt glad for den sorte Bissett taske jeg bestilte fra brandet tidligere på året og drømmer derfor om at tilføje den brune udgave til min efterårsgarderobe.

Læs også: September Edit

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY 3 GO-TO PRODUCTS FROM GLOSSIER