FALL IN KNITWEAR, MINI-SKIRT & NEW SUEDE BOOTS

FORVER “YUNG”


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


(gifted) knit MOVES (gifted) pants MOVES bag FENDI (SIMILAR) sneakers ADIDAS (IN WHITE) sunglasses MAX MARA earring ROCHELLE

Det lykkedes mig at opstøve et par af de hvid/røde Yung-1 sneakers fra Adidas på weekendens Tradono loppemarked og selvom jeg elsker modellen i orange, så kan denne farvekombination bestemt også noget og har længe været på ønskelisten. Adidas Yung-1 er uden tvivl min nye favorit sneaker model, hvorfor jeg heller ikke havde noget imod at tilføje den hvide Cloud White til samlingen – som desværre ikke selv nåede at få fat i, efter jeg tippede om at ASOS havde fået dem tilbage på lager via min Instagram Story tidligere på ugen.

Læs også: Flip-flop Fall, Chunky Knit & Houndstooth Pants

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

  • Nina

    Jeg har et par af de hvide i str 40. Aldrig brugt. Hvis du er interesseret kan du sende en mail?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FALL IN KNITWEAR, MINI-SKIRT & NEW SUEDE BOOTS