NEW SUEDE STAPLE BOOTS

TELL ME WHAT YOU WANT!


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


vase KÄHLER agenda LOUIS VUITTON bangle AURÉLIE BIDERMANN (SIMILAR ON SALE)

Som den faste læser sikkert allerede har bemærket, så er der en vis struktur i indlæggene her på bloggen. Søndagslisten har f.eks. været et tilbagevendende indslag det meste af året – lissom mandag er dedikeret til budgetfund og tirsdag, som regel byder på outfits. Faste indlæg gør det lettere at strukturere og planlægge indhold til bloggen, hvilket frigiver tid til andre ting og er vigtigt i forhold til at få hverdagen til at hænge sammen. Omkring 90% af jer mente at søndagslisterne skulle blive, da jeg for nogle uger siden lavede en afstemning på min Story – og indlæggene hitter rigtig godt besøgsmæssigt. Men jeg er dog lidt i tvivl om hvorvidt formatet skal fortsætte som det ser ud nu? Lister er for mig en god måde, hvorpå jeg kan dele alt imellem himmel og jord. Hvis jeg har besøgt en god restaurant, som fortjener en anbefaling, hørt en ny podcast, set en ny serie, købt en ny jakke eller f.eks. gerne vil dele ting jeg vil lave i løbet af måneden, kommende rejser, pakkelister mm. Men hvad tænker I? Skal listerne forblive som de er eller skal jeg finde et nyt søndagsindslag? Jeg har på det seneste leget lidt med tanken og f.eks. en søndagsvlog, med klip fra ugen der gik eller måske en liste med flere billeder involveret?

Læs også: 15 Things I Did This Week… #13

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SUEDE STAPLE BOOTS