TELL ME WHAT YOU WANT!

BEST OF BUDGET #17


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


knit H&M bag NELLY boots & OTHER STORIES pants MONKI coat H&M chunky hoops ROCHELLE

Det blev faktisk til en del shopping i den forgange weekend. Udover et tøjloppemarked var jeg nemlig forbi et par af mine high street favoritter. Jeg manglede basis items i min garderobe og eftersom jeg har en ting for bløde strik, blev det til intet mindre end fire af slagsen. H&M er virkelig stærke på strik denne sæson, hvorfor jeg endte at hamstre en smule… Blandt andet denne grågrønne strik, som slet ikke kommer til sin ret på billedet på hjemmesiden. Strikken hang på en gine i butikken stylet med et par matchende cropped busker, som jeg desværre ikke kan finde online, som hvorom alting er også endte med at komme med hjem – sammen med en blød cardigan i camel farvet mohair og denne brune oversize strik med udvendige syninger. Jeg har flere strik fra H&M i garderoben, som er af så god kvalitet at de har holdt sæson efter sæson, hvilket jeg også håber bliver gældende for mine nyerhvervelser. Den dobbeltradede frakke har været en budget favorit før, men ville være intet mindre end perfekt med strikken tilsat de klassiske beige støvler i skind eller ruskindsstøvlerne jeg købte sidste uge i & Other Stories.

Læs også: Best Of Budget #16

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TELL ME WHAT YOU WANT!