BEST OF BUDGET #17

A BIG CORDOURY COMEBACK


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


blazer SIX AMES t-shirt & OTHER STORIES pants FIVEUNITS (SIMILAR) bag PRADA (SIMILAR) sunglasses MAX MARA conch earring ROCHELLE shell anklet ROCHELLE flip-flops HAVAIANAS

Fløjl har for alvor fået et comeback, som denne sæson bla. ses i form af boxy blazere, mini-skirts og højtaljede herrebukser med masser af ekstra stof. Sidstnævnte er havnet blandt mine goto favoritter de seneste par uger efter, at have fundet det perfekte par hos Fiveunits (som desværre allerede er udsolgt). Udover at materialet er helt ubeskriveligt behageligt at have på, så giver det også lidt ekstra isolering mod den snigende kulde… Over har jeg stylet bukserne med en sort t-shirt og en oversize tweed blazer for fuldende herre-looket.

Læs også: Forever “Yung”

FOLLOW ON INSTAGRAM

4 COMMENTS

 • Katrine

  Hej, hvilken farve har du concealeren fra Glossier i? Og plejer du selv har den nuance i andre lignende produkter? Jeg er nemlig i tvivl om jeg skal købe light eller medium, så det ville være rart at vide, om du synes den er lysere eller mørkere end normalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Katrine
   Jeg har den i medium, som blender helt perfekt ind i min hudfarve. Syntes måske den er en smule lysere, da jeg normalt skal bruge ret lyse toner i f.eks. foundation.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Du må meget gerne lave endnu flere ‘best of budget’ og andre moderelaterede posts – enten med outfits du gerne vil have på, items du ønsker osv.
  Hvor laver du egentlig dine tøjcollager henne? Plejede at bruge polyvore, men det findes ikke længere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Modtaget! Og tak for feedback 🙂 Jeg laver alle mine kollager i Photoshop.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #17