A BIG CORDOURY COMEBACK

NEED FOR SPEED (& BALENCIAGA)


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


skirt BALENCIAGA t-shirt BALENCIAGA boots H&M earring MARIA BLACK bag LOUIS VUITTON via Vestiaire Collective

Den cool Speedhunters t-shirt fra Balenciaga har været i kurven af flere omgange på hhv. Matchesfashion og Mytheresa, men er indtil videre blot blevet ved drømmen. Jeg forestiller mig at style t-shirten med jeans, et par ternede herrebukser eller en tweed nederdel (dette lidt mere budgetvenlige alternativ kunne også gå an) tilsat sneakers eller et par klassiske støvler a la ovenstående “sock-boots” fra H&M. Desuden måtte den smukke Damier Ebene Nolitataske fra Louis Vuitton, som desuden er nedsat til en meget fin pris på Vestiaire Collective, meget gerne flytte ind i min efterårsgarderobe.

Læs også: Fall In Knitwear, Mini-skirt & New Suede Boots

FOLLOW ON INSTAGRAM

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A BIG CORDOURY COMEBACK