NEED FOR SPEED (& BALENCIAGA)

IN SOLIDARITY & SOFT KNIT


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


t-shirt THE DEEP END CLUB via & Other Stories cardigan H&M eye necklace ROCHELLE (COMING SOON) chain PERNILLE CORYDON

Kan I huske at jeg skrev, at jeg havde hamstret strik? En af mine fund er denne bløde mohair cardigan, som jeg købte i H&M og allerede er endt blandt mine favoritter her er i slutningen af september (cardiganen fås desuden også i grå her) – gerne i kombination med min nye Solidarity t-shirt fra & Other Storie’s cool collab med The Deep End Club. Der findes 4 t-shirts i kollektionen og efter at have set Alexa Chung i den hvide Give A Danm overvejer jeg, at tilføje endnu en The Deep End Club t-shirt til samlingen.

Læs også: New Suede Staple Boots

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

  • Justine

    Hej, må jeg lige høre i hvilken størrelse din cardigan er? Overvejer at bestille den😊,men small er udsolgt…er lidt i tvivl om medium bliver for oversize…dillema 😬hilsen-Justine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEED FOR SPEED (& BALENCIAGA)