IN SOLIDARITY & SOFT KNIT

WHAT TO PACK FOR A (SECRET) WEEKEND GETAWAY


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


I tilfælde af at I skulle have misset den, så får I den lige igen. Nogle år tilbage lavede jeg denne pakkeliste til en weekend getaway. Da min kæreste har fødselsdag i dag har jeg, traditionen tro, arrangeret en getaway i form af en forlænget weekend til en hemmelig destination… Vi mødes i lufthavnen i eftermiddag, hvor han har fået besked om at møde mig med en carry-on (han har fået info om hvad han skal pakke) hvorefter vi, uden jeg røber for meget, starter med en middag i lufthavnen inden afgang. Middagen eller nærmere restauranten er et hint til destinationen, som han skal forsøge at gætte inden vi går mod gaten.

Et af succeskriterierne for at pakke en god carry-on er at tjekket vejrudsigten på destinationen. Og eftersom det i weekenden bliver rigtig godt vejr på vores endelige destination, har jeg foretaget et par modifikationer til min pakkeliste. I stedet for at pakke 2 par bukser, rejser jeg i bukser og pakker 2 nederdele, 1 ekstra t-shirt samt 3 kjoler.

Læs også: Weekend In Paris: 5 Cool Boutique & Luxury Hotels

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN SOLIDARITY & SOFT KNIT