GREEN (& CAMEL) ON THE MENU

BEST OF BUDGET #18


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


blazer & OTHER STORIES scarf H&M backpack VINTAGE PRADA knit & OTHER STORIES dress & OTHER STORIES boots DR MARTENS

Et par af mandagens budgetfund falder måske en smule udenfor kategorien, da de er lidt mindre budget og lidt mere “gode investeringer”, da der helt sikkert vil kunne findes mere budgetvenlige alternativer. Ikke desto mindre vil de to items kunne bruges sæson ofter sæson og holde for evigt, hvis man ønsker det. Jeg hentyder selvfølgelig til støvlerne fra Dr Martens, som står højt på min ønskeliste dette efterår, samt den cool backpack i nylon fra Prada, som er et vintagefund fra Vestiaire Collective. Jeg ville style begge items med en midi-kjole, chunky strik og en boxy blazer.

Læs også: Best Of Budget #17

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREEN (& CAMEL) ON THE MENU