OCTOBER EDIT

WIDE JEANS & FAUX LEATHER COAT (AKA MY SUPERHERO ALTER EGO)


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat MONKI knit H&M jeans WEEKDAY sneakers ACNE STUDIOS bag PRADA (SIMILAR) sunglasses MAX MARA

Sådan så jeg ud tidligere på ugen iført min faux læderfrakke fra Monki, som var i spil tidligere på efteråret da jeg var på udkig efter overgangsfakker sammen med bl.a. denne raglan coat fra samme brand. Det er desuden de nye jeans fra WEEKDAY, som også er landet blandt mine oktoberfavoritter, jeg har på over og selvom jeg ikke rigtig syntes at de kommer til sin ret på billederne, så er de altså helt fantastiske!

Læs også: Green (& Camel) On The Menu

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • Simpelthen så vild med din stil, og din måde at gøre de forskellige ting på, og din måde at redigere billeder på. Jeg synes det er så inspirerende!
  http://greensuede.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Frederikke
   1000 tak, det er jeg meget glad for at du syntes <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCTOBER EDIT