WIDE JEANS & FAUX LEATHER COAT (AKA MY SUPERHERO ALTER EGO)

8 (+2) THINGS I WANT TO DO IN OCTOBER…


  INDEHOLDER REKLAME-LINKS

sweatshirt HVISK X HANNI GOHR necklace PERNILLE CORYDON eye necklace ROCHELLE (COMING SOON) hoops HVISK conch earring ROCHELLE (WORN WITH A SMALL HOOP)

Selvom jeg ikke er ubetinget efterårs-fan, så er oktober nu ikke helt værst. Efter september og en helt fantastisk weekend på Mallorca, har er de værste post-sommer blues lagt sig og jeg ser frem til 10 ting jeg vil lave i oktober…

Læs også: 8 Things I Want To Do In September…

 1. Høre Klovn Podcast, som er intet mindre end genial. Og så elsker jeg at de to værter Jacob Ege Hinchely og Rikke Collin har lige lidt tilovers for stand-up, Nordic Noir, danske mordpodcasts mm. som jeg selv… Er desuden sideløbende med Klovn sæson 7, gået igang med at gense serien fra start, som om muligt er endnu sjovere nu end jeg huskede den.
 2. Læse månendens bog, Play It as It Lays af Joan Didion, efter en bog-pause sidste måned.
 3. Begrave mig i blød strik og overveje om denne rosa strik skal tilføjes til samlingen denne sæson.
 4. Besøge Madklubben’s Frankie’s Pizza på Østerbro.
 5. Til CPH PIX og se filmen Pet Sematary i det gamle kapel til Gys på Vestre Kirkegaard og Mandy, der eftersigende skulle være Nicolas Cage’s livs skuespillerpræstation, når han i søgen på sin kæreste Mandy, der er blevet indhyllet i en okkult kult i 70’erne, begiver sig på et rasende hævntogt…
 6. Købe nye spisebordsstole, som passer til det orange bord. Bordet kommer til at fungere som arbejdsbord i den nye lejlighed næste år, så stolene skal også kunne passe til et nyt spisebord til den tid. Jeg tror løsningen bliver de tidssløse J104 stole fra HAY.
 7. Færdiggøre mit #busigirlmindacademy mindfit forløb med psykolog Sisse Find, og 7 andre selvstændige erhvervskvinder, med fokus på at blive bedre til at håndtere stress. Det er desuden et forløb, som det vil blive muligt at deltage i efter efterårsferien.
 8. Drømme mig væk på efterårferie… Efter min kærestes fødselsdags getaway sidste weekend, overvejer vi at starte med, at holde efterårsferie næste år på Mallorca.
 9. Finde ud af hvor den nye kollektion fra ROCHELLE skal skydes i november. Tro mod universet skal jeg skyde billederne et varmt sted med naturligt sollys, en strand og vand. Billederne til den nuværende kollektion er skudt i Marocco, Grækenland og København, men denne gang bliver det højst sandsynligt blive et sted i Asien – sæsonen taget i betragtning.
 10. Gøre min hud vinterklar! Selvom jeg syntes at jeg er kommet ret godt med i forhold til min daglige fugtrutine, så kan dog allerede mærke en forskel – selvom temperaturen endda ikke engang er fladet drastisk endnu. En god overnight-maske er et vigtigt element i min daglige rutine, som sikrer at jeg vågner op med gennemfugtet hud. Jeg sværger til Drink-Up masken fra Origins, som jeg efterhånden har brugt i et par år. Dog har jeg også forelsket mig i den nye Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme fra Ole Henriksen, som lyder ret spændende.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WIDE JEANS & FAUX LEATHER COAT (AKA MY SUPERHERO ALTER EGO)