BEST OF BUDGET #19

NEW CUTLERY: HAY, SUNDAY !


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


cutlery BIG GAME X HAY

Need to have eller nice to have? Indrømmet så er mit seneste bestik køb i kategorien nice to have, for hvis der er noget jeg bestemt ikke mangler så er det bestik. Jeg har dog længe været forelsket i Sunday bestikket fra HAY, som jeg endte med at klikke hjem efter at have fundet det på udsalg her. Bestikket giver mig associationer til en amerikansk diner eller en sydeuropæisk café.

Læs også: The Lake & Blue Interior Notes

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #19