NEW CUTLERY: HAY, SUNDAY !

RUFFLES, GINGHAM & A BIG BLAZER


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


top GANNI hoops MARIA BLACK jeans WEEKDAY blazer WEEKDAY night cream OLE HENRIKSEN bumbag BALENCIAGA sneakers BALENCIAGA

Selvom jeg helt klart er mest til sommer, så sætter jeg også pris på denne tid af året. Især garderobemæssigt. For indrømmet så er dette nok uden tvivl den mest spændende sæson rent “sartorially”. Jeg elsker overtøj, strik og boxy blazers. Seneste tilføjelse indenfor kategorien er den oversize blazer fra Weekday, som jeg netop har klikket hjem. Eller det vil sige, at jeg venter på at den bliver leveret i den rigtige størrelse, efter at have bestilt den et par numre for stor. Den er nemlig rigelig oversize i fittet til, at man kan gå efter sin normale størrelse eller endda size et nummer ned. Jeg glæder mig til at style den med et par loose jeans og sneakers eller et mini-skirt og klassiske støvler.

Læs også: October Edit

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW CUTLERY: HAY, SUNDAY !