BEST OF BUDGET #20

6 COOL BOUTIQUE & LUXURY HOTELS TO BOOK IN BALI


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


I november besøger jeg Bali for femte gang. Jeg booker for det meste flere forskellige hoteller når jeg besøger øen for, at få så mange forskellige indtryk og stemninger som muligt. Fra junglen i Ubud, hvor tiden står stillen og regnen siler, til den hippe surferby Canggu, “storyby” stemningen i Saminyak og det tilbagetrukne backpacker liv på Bingin Beach i Uluwatu. Der er nemlig så undeligt meget at se og opleve, at man efter min mening bør bevæge sig lidt rundt frem for at booke et to ugers ophold på et resort. Under har jeg fundet 5 gode bud på cool boutique og luksus hoteller på Bali, som bestemt er et par overnatninger værd.

Læs også: Weekend In Paris: 5 Cool Boutique & Luxury Hotels

Min rejse starter på The Slow i Canggu, hvor jeg tidligere har boet. Jeg har booket en af hotellets poolsuiter, for at starte rejsen på den bedst tænkelige måde, hvorefter jeg vi bevæger os mod Ubud og slutter i Seminyak.

Image source: The Slow, WEAREMAD, Hoshinoya, Planta, Como Uma, Bambu Indah

THE SLOW

Boutique hotellet, galleriet og restauranten The Slow, beliggende i hjertet af Canggu, 300 meter fra Batu Bolong (Old Man) er et af mine absolut favorithoteller på Bali. Blandt hotellets 12 suiter, er nogle af suiterne med pool og andre uden. Hvilket man bør tage med i sine overvejelser inden man booker sit ophold. Der er nemlig ikke nogen “main pool” på hotellet og jeg er ikke helt sikker på badeforholdene Batu Bolong. The Slow er dog netop nu ved at renovere og man kunne håbe på, at det evt. indebar en pool på hotellets rooftop.

Book en suite på The Slow fra 1290 dkk pr. nat her.

HOSHINOYA BALI

Under mit sidste besøg på Bali havde jeg den udsøgte fornøjelse, at bo et par dage på det japanskejede Hoshinoya i udkanten af Ubud’s jungle, hvor naturen er indtænkt i arkitekturen på smukkeste vis. Hoshinoya står stadig klar i erindringen som en af de største hoteloplevelser jeg har haft. Udover en exceptionel service kan Hoshionya desuden bryste sig af en af små japanske the-pavilloner med udhæng over junglen, de smukkeste pools der snor sig rundt mellem villaerne omgivet af grønt, et luksuriøst spa og meget mere. Billederne gør langt fra Hoshinoya refærdighed, det er et af de mest magiske steder jeg boet.

Book en villa på Hoshinoya Bali fra 4070 dkk pr. nat her.

Små pavilloner med udhæng over junglen og Japansk-inspireret indretning hos Hoshinoya 

AMANKILA

En af mine favorit luksus hotelkæder Áman har, lissom så mange andre eksotiske steder på kloden, også et resort på Bali. Amankila er ubetinget luksus. Resortet er placeret i det smukkeste naturområde på Bali’s østkyst nær Lombok-strædet, omgivet af skov og rismarker i blanding af åndelig og kongelig arv. Hvis jeg skulle bo ét sted en hel uge, så skulle der være her.

Book en suite på Amankila fra 4435 dkk pr. nat her.

PLANTA

Blandt rismarkerne tilbage i Canggu finder man boutique hotellet Planta, der byder på 5 stylede villaer med udsigt udover en grøn have og hotellets poolområde. Planta er underspillet luksus i surfers paradise blot 1 km fra Echo Beach, masser af lækre restauranter og ægte Canggu vibes.

Book en suite på Planta fra 1205 dkk pr. nat her.

Poolvilla på Como Uma i udkanten af Ubud

COMO UMA

Det elegante boutique hotel Como Uma i Ubud består af 46 værelser og suiter med adgang til små anlagte gårdhaver og private pools med udsigt udover rismarker og jungle. Området omkring regnskoven og rismarkerne i Ubud er nogle temperaturer lavere end resten af øen og der falder en del regn hele året. Dette bør dog ikke afskrække en for at booke et par overnatninger, som kan føles som et “køligt” break fra den altomfattende varme på resten af øren, og se det som en mulighed for at komme helt ned i gear.

Book en villa på Como Uma fra 1675 dkk pr. nat her.

Et kig ind i et af de antikke javanesiske brudehjem, Java Lama, på Bambu Indah

BAMBU INDAH

Det smukke øko-retreat Bambu Indah i grønne Ubud er som taget ud af en film. Hotellet består af 11 antikke javanesiske brudehjem, som blev bragt til Bali af de to ejere. Jeg tror godt at jeg kunne overvinde min frygt for inskekter og aber for et par nætter i Moon House for slet ikke at nævne Sumba House.

Book en villa på Bambu Indah fra 2300 dkk pr. nat her.

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #20