STAPLE KNIT & BLACK DENIM

8 THINGS I’VE DONE LATELY…


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Som jeg har udtrykt tidligere har jeg været i tvivl om hvorvidt denne type posts/lister skulle fortsætte som tidligere eller ej. Formatet er ikke helt som jeg gerne vil have det, men der virker til at mange syntes det er hyggeligt at følge med i disse små tilbageblik fra hverdagen. Så hermed en ny titel og 8 ting jeg har foretaget min på det seneste…

Læs også: 8 (+2) Things I Want To Do In October…

  1. Været forbi Rossopomodoro hvor jeg bl.a. smagte en af de nye veganske hemp pizzaer, hvor dejen er lavet på hemp mel og ost og topping er vegansk. Normalt går jeg ikke efter veganske alternativer, men denne overraskede positivt. Pizzaen smagte nemlig virkelig godt og det er bestemt ikke sidste gang jeg skal have en hemp pizza hos Rossopomodoro.
  2. Afsluttet Busigirl Mind Academy forløbet med psykolog Sisse Find, som har givet mig nogle nye redskaber til at takle stressede perioder. Især meditation og koncentrationsøvelser virkede ret godt for mig, hvilket jeg gerne vil arbejde videre med. Forløbet har desuden bekræftet mig i at jeg egentlig føler mig ret stærk mentalt og gjort mig langt bedre forberedt næste gang jeg står foran en stresset periode. Den 23. oktober starter der et nyt Busigirl Mind Academy hold op, som der er mulighed at få en plads på her.
  3. Bestilt frokost fra 42Raw via Wolt, fordi jeg i øjeblikket er besat for deres Mexi Bowl med quinoa, sorte bønner, guacamole og grønt. Deres raw sneakers-bar er desuden også en godt, men farligt bekendtskab. Rabatkoden WEAREMAD giver 50 DKK på den første ordre ved alle nye sign-ups.
  4. Booket flybilletter til Bali til midt november, hvor jeg bl.a. skal skyde den nye ROCHELLE kollektion.
  5. Nydt det helt fantastiske efterårsvejr.
  6. Forelsket mig i de sorte Chelsea støvler fra Prada, som jeg delte i dette indlæg tidligere på ugen samt de meget lignende Outdoor støvler fra Céline, som jeg desværre ikke har haft held til at opstøve i sort…
  7. Købt nye stole. Valget faldt på J104 stolene fra HAY, som desværre ankom med både konstruktionsfejl og skrammer. Derfor er jeg lige nu ved at få Moodings til, at hente de to ødelagte stole og levere nogle nye. Er det bare mig eller er det ikke næsten reglen frem for undtagelsen, at der er fejl, mangler mm. når man bestiller nye møbler? Vi har ihvertfald været ret uheldige i 2018.
  8. Set en hel masse uhyggelige film i anledningen af at det er oktober. Stephen King hat været et gennemgående tema med bl.a. Pet Sematary til en screening en mørk aften i Kapellet på Vestre Kirkegård, ItThe Mist og Gerald’s Game. Sidstnævnte af Mike Flanagan fra 2017 er ret explicit… Resten af oktober, skal spenderes med flere hårrejsende klassikere.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STAPLE KNIT & BLACK DENIM