8 THINGS I'VE DONE LATELY...

BEST OF BUDGET #21


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


knit & OTHER STORIES boots MONKI bag VINTAGE BURBERRY coat MONKI dungarees MONKI gloves H&M

Blandt højdepunkterne i mandagens budgetfund er bl.a. et par favoritter fra Monki samt en ternet vintage taske fra Burberry, som på trods af at den måske ikke helt går ind under budgetkategorien stadig er et rigtig godt køb til prisen. Jeg syntes Monki gør det virkelig godt denne sæson og der er ikke så få styles fra highstreet brandet, som jeg gerne vil tilføje til min efterårsgarderobe. På ønskelisten er bl.a. ovenstående brune dungarees i jernbanefløjl, et par brune cropped lak bukser, den fantastiske quiltede dybejakke samt en sort utility nederdel med hvide stikninger.

Læs også: Best Of Budget #20

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 THINGS I'VE DONE LATELY...