BEST OF BUDGET #23

GO BIG!


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat H&M knit MOVES pants STELLA NOVA bag PRADA (SIMILAR) sunglasses MAX MARA sneakers ADIDAS

Or go home. Et hverdags outfit der altid fungerer for mig er strik tilsat et par rummelige bukser, sneakers og en statement frakke med masser af plads til evt. at have en blazer under. Dette efterår har der dog “forvildet” sig et par skinny jeans ind i min garderobe, som egentlig også fungerer ret godt i ovenstående ligning.

Seneste tilføjelse til min voksende sneakers samling er desuden den netop relancerede, og nye favorit sneaker, Temper Run fra Adidas i farven Black & Glow. Der gik dog et lille skår af glæden, da det viste sig da modellen er ret lille i størrelsen og jeg derfor i virkeligheden burde havde bestilt en størrelse større end min normale skostørrelse… Hvorfor jeg nu overvejer om jeg skal bestille et nyt par eller om jeg bare skal leve med at skoen klemmer. Jeg er desuden også ret vild med grønne og beige Adidas Consortium x Saint Alfred-udgave.

Læs også: End of October in Wool & Silk

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #23