FAST TRACK

LAUNDROMAT


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat COATPEOPLE blazer WEEKDAY knit CO’COUTURE pants 2ND ONE sneakers ADIDAS chunky hoops JANE KØNIG

Hverdagsuniform bestående af varm strik, en boxy blazer og en lang uldfrakke. Her tilsat cropped bukser, som vejret jo heldigvis stadig tillader, og sneakers. Samt de gyldne hoops, som jeg delte tidligere på ugen i dette indlæg. Om få dage pakker jeg det varme overtøj væk for en stund og erstatter sneakers med flip-flops, når jeg tager til Bali. Inden da skal jeg dog lige bruge søndagen på Fashion Flea Market // Trendsales x Tradono, hvor jeg sælger ud af garderoben sammen med en hel del fashionable damer.

Læs også: Go Big!

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAST TRACK