LAUNDROMAT

FLOWER WORKSHOP: LEGIO NOVA, EVA SOLO


REKLAME FOR EVA SOLO


vase EVA SOLO table cloth LINENME

I forbindelse med lanceringen af den nye Legio Nova vase fra Eva Solo var jeg tirsdag inviteret til “Flower Workshop”The Lab, hvor jeg havde fået til opgave at style vasen med min egen buket. Det var den hyggeligeste morgen i smukke omgivelser med god mad og godt selskab.

Den elegante og dekorative vase har en vid munding, hvilket gør at den er velegnet til større buketter – markbuketter i særdeleshed. Med Legio Nova vasen opfordrer Eva Solo desuden til at pynte hjemmet med smukke blomster, som også fungerer tørrede og derfor kan holde længere. Og det var netop med dette budskab i tankerne, at jeg stylede min buket.

Læs også: The Lake & Blue Interior Notes

Solen strømmede in af de store vinduer på The Lab og smukke blomster fra Blomsterbinderiet Kongsbro

LEGIO NOVA

Den smukke rillede vase kan stå alene og med friske eller tørrede blomster og grene som en ekstra tilføjelse til borddækningen, i vindueskarmen eller et andet sted i hjemmet. Vasen fungerer flot i alle sammenhænge med dens dekorative form. Designet er klassisk og har den karakteristisk rillede stil, som resten af Legio Nova-serien. Vasen er 21,5 cm høj og fremstillet i porcelæn af høj kvalitet. Og så har vasen desuden 10 års porcelænsgaranti, lissom resten af Eva Solo’s porcelæn.

BUKETTEN

Personligt er jeg mest til mindre symmetriske buketter, at blomsterne er samlet i små klynger efter farve og ikke så meget grønt – og så må buketterne gerne være lidt skæve. Altså fylde mere til den ene side i stedet for at være samlet ud fra en midte. Et udtryk jeg egentlig syntes lykkes meget godt med ovenstående. Jeg har forsøgt at samle farverne i små klynger med et par afstikkere, skåret “unødvendige” blade og grønt fra samt forsøgt at få forskellige højder i buketten. Det skal helst se lidt tilfældigt ud, selvom det selvfølgelig er alt andet end tilfældigt.

FOLLOW ON INSTAGRAM

4 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAUNDROMAT