FLOWER WORKSHOP: LEGIO NOVA, EVA SOLO

BEST OF BUDGET #24


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


puffer H&M hoops WEEKDAY boots HORZE knit ARKET slip-dress & OTHER STORIES bucket hat COS

I min søgen på et par af de udsolgte sorte Outdoor Boots fra Céline, som det endelig er lykkes mig at finde i London, faldt jeg over det mest perfekte budgetvenlige alternativ, nemlig staldstøvlerne over. Jeg syntes de er vildt smarte, men desværre udsolgt i voksenstørrelser. Det er ikke lykkes mig at finde et andet ligeså godt bud, trods en seriøs indsats inklusiv diverse byggemarkeders webshops. Hvorfor det i virkeligheden en smule snyd, at støvlerne er med i mandagens budgetfavoritter. Ikke desto mindre ville jeg style dem (læs mine nye Céline støvler) med en lang oversize uldfrakke eller den cool puffer jacket og en blød strik over et par jeans eller en slip-dress.

Læs også: Best of Budget #23

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER WORKSHOP: LEGIO NOVA, EVA SOLO