BEST OF BUDGET #24

GOLDEN HOUR & READY FOR TAKE-OFF


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


jacket BIRGITTE HERSKIND knit MOVES pants BIRGITTE HERSKIND boots & OTHER STORIES bag PRADA (SIMILARsunglasses MAX MARA

Der er vist ingen tivl om at november har vist sig fra sin bedste side, med masser af soltimer. Nu pakker jeg dog stik og overtøj væk for en stund og skifter støvlerne ud med flip-flops den næste uges tid på Bali. Jeg har ikke planlagt en helt store aktivitet på bloggen imens jeg er væk, men kommer med sikkerhed til at checke ind med et postkort eller to. Imellemtiden kan man følge min rejse på Instagram, hvor jeg kommer til at uploade billeder og stories dagligt. Vi starter rejsen i Canggu, hvorefter vi kører videre til Ubud for tilsidst at slutte rejsen i Seminyak, som er det eneste sted jeg ikke har booket hotel i tilfælde af at planerne når at ændre sig undervejs.

Læs også: Laundromat

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #24