GOLDEN HOUR & READY FOR TAKE-OFF

A POP OF COLOR


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat H&M bracelet JANE KØNIG knit H&M jeans WEEKDAY sneakers BALENCIAGA hoops JANE KØNIG bumbag BALENCIAGA

Efter en hurtig beslutning lørdag gik jeg fra naturlig blond til brun. Et look jeg helt sikkert lige skal vænne mig til, men ikke desto mindre har den nye hårfarve åbnet nogle helt nye muligheder på farveskalaen rent garderobemæssigt. Jeg har altid følt at mit blonde hår gik mindre godt til nogle farver end andre. Som f.eks. pink, som jeg altid har følt mig lidt som Miss Piggy i. Den lyserøde strik fra H&M var derfor det første item jeg investerede i “til mit nye look” på vej hjem fra frisøren – og den fungerer intet mindre end perfekt til brun!

Læs også: Fast Track

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOLDEN HOUR & READY FOR TAKE-OFF