A POP OF COLOR

BACK FROM BALI


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Tilbage efter en uges stilhed! Trods gode intentioner får jeg som regel ikke opdateret bloggen når jeg rejser, med mindre dette netop er formålet med rejsen. Men nu er jeg tilbage efter en skøn rejse, et enkelt jordskælv, en tropisk storm og en hel masse oplevelser rigere. Vores dage i Ubud står tilbage i erindringen, som nogle af de bedste. Selvom jeg har besøgt Ubud før og boet i junglen før, så var vores hotel ophold på Chapung Se Bali fuldstændig magisk og udover det sædvanlige. Det er muligvis den smukkes udsigt jeg nogensiden er vågnet op til og jeg havde ikke haft noget i mod at have brugt hele ugen netop der. Hotellet fortjener sit helt eget indlæg, som vil udkomme senere.

Læs også: 6 Cool Luxury & Boutique Hotels to Book in Bali

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

  • Christina

    Årh glæder mig til flere billeder, det ser SÅ vildt ud det hotel. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulla Jensen

    Helt enig , det smukkeste sted , vidunderlig mad, og skønneste mennesker ,der var super service alle steder. Et sted jeg aldrig vil glemme 🤗😍😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A POP OF COLOR