SHOW ME A PIC OF YOU IN A THONG, HE SAID...

8 THINGS I’VE DONE LATELY… #3


 INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Hermed søndagens liste, som siden sidst bandt andet har budt på et gensyn med Bali (og jetlag), en julefrokost og begyndende julestemning, som formentlig blæser over når vi nærmer os julen, en hel ny identitet som brunette, en rørende dokuserie om menneskets bedste ven og lidt til. På det seneste har jeg…

Læs også: 8 Things I’ve Done Lately… #2

  1. Været på Bali for at skyde billeder til ROCHELLE. Den nye kollektion bliver lanceret i december, men jeg har allerede vist et lille sneak peak af de første styles her.
  2. Bestilt McDonald’s via Wolt, fordi jeg har haft det mest forfærdelige jetlag hele ugen. Jeg havde egentlig forventet at burgeren og pomfritterne ville ankomme lunkne, men bestillingen ankom helt varm og frisk. Rabatkoden WEAREMAD giver desuden 50 DKK rabat på din første ordre.
  3. Været til årets første julefrokost med Impression PR og Load Creatives.
  4. Gået fra blond til brun. En impulsiv beslutning, som jeg stadig lige skal vænne mig til.
  5. Fejret 9 år (!!!) med min kæreste. Eller det vil sige at vi selvfølgelig glemte vores årsdag, som vi plejer, men tager revanche næste uge med middag på Uformel.
  6. Udnyttet at Glossier tilbyder -20% hele weekenden og klikket et par af favoritterne hjem, bl.a. Boy Brow, og den velanmeldte Super Bounce Serum, som jeg glæder mig til at teste.
  7. Ikke rigtig shoppet til Black Friday. Det blev dog til førnævnte Glossier favoritter, en zebrastribet nederdel, og så overvejer jeg stadig et på items, som måske ender i kurven senere i dag…
  8. Set den meget rørende dokuserie Dogs på Netflix. Især andet afsnit “Bravo, Zeus” med huskien Zues og hans ejer Ayham, som blev adskildt af krigen i Syrien rørte mig. Ayham måtte efterlade Zeus i Damskus for at flygte til Berlin, og forsøger i afsnittet af få sin hund til Tyskland så de to bedste venner kan blive genforenet. Udover at give et smuk billede af hvordan hunde kan påvirke menneskers liv positivt, så viser afsnittet også en anden og meget nærværende side af flytningekrisen, sammenhold mellem venner, mennekser og dyr, kærlighed og håb.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOW ME A PIC OF YOU IN A THONG, HE SAID...