BEST OF CYBER MONDAY

FROM BLOND TO BROWN IN CÉLlNE OUTDOOR BOOTS


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat H&M blazer & OTHER STORIES knit COATPEOPLE skirt ASOS bag PRADA hoops JANE KØNIG moon earring JANE KØNIG sunglasses MAX MARA boots CÉLINE

Iført beige/sort tidligere på ugen, hvor solen stod lavt på en skyfri himmel. Som jeg har skrevet tidligere, så lykkedes det mig at finde de udsolgte Outdoor støvler fra Céline i Harrods i London, der var så søde at sende støvlerne til mig. De blev bestilt hjem fra Italien og var heldigvis al logistik-besværet værd, da de er helt vidunderlige at gå i og egner sig perfekt til det danske vejr.

Hermed også det første kig til min nye hårfarve. Det tog mig et par uger at vænne mig til den spontane idé, men nu er jeg til gengæld også blevet ret glad for det nye look. Det er ikke fordi at jeg ikke kunne lide min naturlige blonde farve, tværtimod, men jeg syntes måske at den mørkere tone, som desuden er farvet af Wella Professionals’ (PR gave), indrammer mit ansigt mere – og så elsker jeg at det er lissom at få en helt ny garderobe, når man foretager drastiske ændringer med ens hår.

Læs også: Show Me a Pic of You in a Thong, He Said…

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF CYBER MONDAY