FROM BLOND TO BROWN IN CÉLlNE OUTDOOR BOOTS

8 THINGS I WANT TO DO IN DECEMBER…


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


chunky hoops JANE KØNIG eyelet hoops ROCHELLE (COMING SOON)

Fordi jeg har haft travlt i Berlin hele weekenden er jeg bagud med ugens faste indlæg, hvorfor mandagens bugdetfavoritter først udkommer morgen og i stedet er erstattet af søndagens (forsinkede) liste med 8 ting jeg vil lave i december…

Læs også: 8 Things I Want to do in November

  1. Besøge Tyskland to gange. Først Berlin med det nye seje madmarked Kantini og igen senere på måneden, hvor min kæreste og jeg skal besøge hans familie i Slesvig-Holsten.
  2. Tage en endelig beslutning omkring hvor nytåret skal fejres. Den oprindelige idé var at hoppe ind i 2019 i Istanbul, hvilket dog har vist ikke at være helt let at koordinere ift. flybilletter. Derfor er alternative destinationer som Milano og Budapest i spil. Vi har sågar talt om NYC, men den tror jeg vi gemmer til senere på 2019. God bud på nytårsdestinationer og -restauranter modtages gerne!
  3. Købe julegaver og skrive ønskeseddel. Sidstnævnte syntes jeg altid det er en udfordring. Jeg havde dog ikke noget imod lidt bløde gaver i form af nyt sengetøj fra Teklas Fabrics, en ulden beige plaid fra ARKET samt den smukke brune Alvar Alto vase.
  4. Spise en hel masse æbleskiver!
  5. Fejre jul med min kæreste og min familie i Jylland. Jeg glæder mig allerede til julemaden, som er et af mine favorit højdepunkter på året.
  6. Finde et par knee-high støvler i sort, beige eller slange med chunky hæl, som jeg kan bruge til kjoler og nederdele. Jeg kiggede på en hel del high street bud i Berlin, hvor dette par i sort ruskind fra & Other Stories var blandt favoritterne.
  7. Lytte til den seneste sæson af Myrdet. Podcasten dykker ned i nogle af (primært) USA’s mest kendte seriemordere. I hvert afsnit finder de to værter (en tidligere politibetjent og en komiker) hver deres sag/morder, som de gennemgår fra barndommen op igennem deres opvækst til tilblivelsen af en psykopat. Serien er fascinerende – på den meget morbide måde – og stærkt vanedannenede. Dog har nogle af historierne allerede givet mig mareridt…
  8. Se Mandy! Endelig. Min kæreste og jeg skulle have set filen til CPH PIX, men missede forestillingen (…) Nu er den nye kult-film dog endelig kommet på iTunes, så jeg endelig kan krydse den af min watch-list og selv bedømme om den er så vild som anmelderne synger i kor.

FOLLOW ON INSTAGRAM

 

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROM BLOND TO BROWN IN CÉLlNE OUTDOOR BOOTS