WEEKEND GETAWAY: BIKINI BERLIN & KANTINI FOODMARKET

CHRISTMAS WISHLIST


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


wool plaid ARKET candle holders MENU t-shirt GUCCI book LOUIS VUITTON plates ARJE GRIEGST wall hook AYTM vase HEIN STUDIO brush MASON PEARSON hoop MARIA BLACK bag ATP ATELIER

Indrømmet så er denne ønskeliste i virkeligheden nok mest tiltænkt gaver jeg drømmer om at forære mig selv, da de fleste items på listen ligger lidt over budget i forhold til hvad jeg regner med at min kæreste og familie planlægger at spendere på min julegave. Der er dog et par lidt mere appetitlige items på listen prismæssigt, som måske kunne finde vej under træet i år.

Læs også: A Pop Of Color

Jeg har længe længe været på udkig efter et Olympus Mju uden zoom (jeg har allerede modellen med zoom), som man måske kunne være heldig at finde på dba. Det samme gælder Arje Grigest smukke konkylie serie for Royal Copenhagen, som også er muligt at finde brugt. Derudover ønsker jeg mig en ny Mason Pearson pocket børste i lyserød, da min gamle er slidt op, og drømmer om smykker, især hverdags øreringe fra Maria Black, gode bøger, oplevelser, mundblæste glas fra Zafferano, sengetøj fra TEKLA Fabrics, vase fra Hein Studio og en taske fra ATP Atelier eller den lille coin pouch fra Jacquemus.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND GETAWAY: BIKINI BERLIN & KANTINI FOODMARKET