CHRISTMAS WISHLIST

8 THINGS I’VE DONE LATELY… #4


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


(pr-gift) #liplove COMME DEUX boy brow GLOSSIER

Det er allerede anden søndag i advent og der er dermed kun to uger til jul. Jeg har endnu ikke købt en eneste julegave, set en eneste julefilm eller spist en eneste æbleskive eller honninghjerte. Til gengæld har jeg købt et libanesisk cedertræ og overhægt det lille træ med pynt, delt mine julegave ønsker fundet en ny økologisk take-out favorit med gode danske retter (og salater), lavet et mini-interview, tilføjet 3 nye titler til læselisten i 2019, gjort det første køb til vores nye lejlighed, klikket en ny highstreet favorit hjem og lidt til. På det seneste har jeg…

Læs også: 8 Things I’ve Done Lately… #3

  1. Set Bohemian Rhapsody i biografen. Filen var af en eller anden uvis grund ikke på min watchlist, men hvor er jeg glad for at jeg netop fik set den i biografen med god lyd og store billeder. Helt klart en af de bedste film jeg har set i 2018.
  2. Givet et lille mini-interview med mine bud på 5 Good Things til Linenme, som man kan læse her.
  3. Været dybt optaget af serien Mindhunter, efter at have hørt om den i podcasten Myrdetsom jeg anbefalede sidste weekend.
  4. Bestilt 3 nye tilføjelser til læselisten i 2019: Ottessa Moshfegh’s nyeste novelle McGlue, som udkommer d. 9. januar (10. januar i danmark), Douglas Adam’s bedst sælgende The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy og Alissa Nutting’s Made for Love, som jeg glæder mig til at læse!
  5. Klikket en ret fin high street taske og nederdel med palietter hjem, som jeg glæder mig til at tage i brug til næste uges julefrokost med Society B.
  6. Bestilt aftensmad fra Loopfood via Wolt i form af en nordisk salat med kål og æble samt deres økologiske boller i karry (en af mine livretter) og det smagte helt fantastisk! Flere økologiske restauranter på Wolt! Rabatkoden WEAREMAD giver desuden stadig 50 kr rabat på alle nye sign-ups.
  7. Købt en smuk Georgia Jacob Athena lampe fra 1975 på Etsy. Jeg fandt den til en meget fornuftig pris og den bliver det første item til vores nye lejlighed, som vi overtager om ca. 8 måneder. Jeg forestiller mig at den skal stå i vores nye soveværelse.
  8. Delt mine juleønsker (nogle lidt mere realistiske end andre).

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS WISHLIST