8 THINGS I'VE DONE LATELY... #4

BEST OF BUDGET #26


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat H&M bag & OTHER STORIES boots & OTHER STORIES knit & OTHER STORIES skirt & OTHER STORIES earrings ASOS

Mandagens budgetfavoritter byder på inspiration til julefrokostoutfittet. Det bliver ihverfald nogenlunde sådan jeg kommer til at se ud på torsdag, hvor jeg skal holde julefrokost med Society B iført sequin nederdel med frynser, en blød stik, korte støvler i ruskind og min nye taske fra & Other Stories tilsat gyldne accessories. Det var desuden også dette outfit jeg viste på Instagram i weekenden, selvom det måske ikke var helt nemt at se.

Læs også: Best Of Budget #25

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 THINGS I'VE DONE LATELY... #4